Închirierea de animale

De asemenea, puteți închiria animale pentru orice eveniment. Fie pentru ziua dvs. deschisă, evenimentul companiei dvs. pentru o zi de naștere sau un festival de stradă, fie cinci animale sau 50 de persoane, cu grijă în timpul evenimentului sau fără - aproape totul este posibil. Un lucru este sigur: micilor oaspeți li se va asigura o distracție uriașă. Livrăm animalele în timp, supraveghem evenimentul la cerere pe parcursul întregului termen sau colectăm animalele după eveniment.

Animalele pentru animale de iarnă sunt disponibile în trei dimensiuni diferite. Am închiriat animale doar din așa-numitele serii profesionale, acestea fiind realizate special pentru utilizarea frecventă și intensivă. De asemenea, am fi încântați să prezentăm sugestii cu privire la modul de organizare a diferitelor activități sau concursuri mici cu animalele.

Planificați un eveniment în care doriți să utilizați Animalele noastre cu animale de echitație? Contactați-ne. Pentru evenimente mari cu cel puțin 1000 de participanți, poate fi luată în considerare și închirierea de animale vizitatorilor dvs. De asemenea, vă oferim pachete potrivite și experiența noastră.

Închirierea de animale în Germania:
Domnul Michael Blatz
Telefon: +49 8251-8904105
E-mail: info01@kinninx.de

Închirierea de animale în Elveția:
Doamna Ruth Krebs
Telefon: +41 793730126
Email: r.krebs@bluemail.ch

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video de animalele din grădina zoologică

  Video de animalele din grădina zoologică
 • Video de animale în acțiune

  Video de animale în acțiune
 • Fotografii de animalele noastre

  Fotografii de animalele noastre
 • 1

Animal de calarie folosește cookie-uri, printre altele, pentru conținut personalizat și de analiză pagina. În timp ce acest lucru a fost întotdeauna așa, pe dorința UE, dar acum trebuie să se sublinieze în mod explicit. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord.