Dreptul de retragere

În calitate de consumator, vă puteți anula declarația contractuală în termen de paisprezece zile fără a vă prezenta motive, în scris (de exemplu, scrisoare, fax, e-mail) sau - în cazul livrării mărfurilor înainte de expirarea termenului limită - prin returnarea bunurilor. Termenul limită începe la momentul comandării mărfurilor, dar nu înainte ca clientul să primească bunurile (în cazul în care bunurile similare sunt livrate periodic, apoi nu înainte de primirea primei livrări) și nu înainte de îndeplinirea obligațiilor noastre de informare conform la articolul 246 § 2 coroborat cu § 1 clauzele 1 și 2 EGBGB, precum și obligațiile noastre în conformitate cu § 312e Articolul 1 alineatul 1 BGB coroborat cu articolul 246 § 3 EGBGB. Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiteți anularea sau bunurile în termenul stabilit. Anularea trebuie trimisă către:

ZOO-RIDING AG
Gellertstrasse 1
CH-4052 Basel
Switzerland

e-mail: order@animal-riding.com

Consecințele Anulare / Retragere

În cazul unei anulări efective, beneficiile primite reciproc vor fi returnate. Dacă sunteți în întregime sau parțial incapabil să restabiliți bunurile primite sau le puteți restabili numai într-o stare defectuoasă, trebuie să plătiți compensația pentru valoarea respectivă. Nu există obligația de a plăti despăgubiri, în cazul în care singura cauză de deteriorare a bunurilor primite a fost inspecția lor, așa cum ar fi fost posibil într-un magazin de vânzare cu amănuntul.

De altfel, puteți evita obligația de a rambursa valoarea prin faptul că nu utilizați obiectul ca proprietate și să vă abțineți de la a face ceva care îi afectează valoarea.

Elementele care pot fi trimise ca un pachet ar trebui trimise prin poștă (UPS, DPS etc.) la Depozitul Central ANIMAL-RIDING din Olanda la următoarea adresă: ANIMAL-RIDING AG, Hamsestraat 90, NL-4043 LK Opheusden . Trebuie să suportați costurile regulate ale expedierii returnate dacă mărfurile livrate corespund bunurilor comandate. În caz contrar (de exemplu, dacă ați primit un animal greșit sau dacă mărfurile sunt deficitare), returnarea este fără costuri pentru dvs. Bunurile care nu pot fi trimise prin pachete (de exemplu, animale mari) vor fi colectate de la dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru informații dacă trebuie să returnați bunurile sau dacă trebuie să le colectăm de la dumneavoastră. Obligațiile de plată trebuie îndeplinite în termen de 30 de zile. Această perioadă începe pentru client în ziua în care declarația de anulare sau bunurile sunt trimise, pentru noi, în ziua primirii lor.

În plus, "Termenii și condițiile generale" se aplică în mod explicit și în cazul în care sunt incluse informații suplimentare privind dreptul de retragere. Rețineți, de asemenea, elementul de meniu "Ajutor" - unde oferim sfaturi valoroase privind aceste aspecte. 

Banca Elvețian:
CREDIT SUISSE AG
Clearing Nr.: 4860
SWIFT: CRESCHZZ80A

Banca Europa:
Deutsche Bank Privat- und Geschäftskunden AG
Konto Nr. 034343400
BLZ 68370024

CHF-Konto Nr. 0879-1745145-01-1
IBAN: CH56 0483 5174 5145 0100 1

EUR-Konto Nr. 0879-1745145-02
IBAN: CH49 0483 5174 5145 0200 0

IBAN: DE55 6837 0024 0034 3434 00
BIC/SWIFT: DEUTDEDB683

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video de animalele din grădina zoologică

  Video de animalele din grădina zoologică
 • Video de animale în acțiune

  Video de animale în acțiune
 • Fotografii de animalele noastre

  Fotografii de animalele noastre
 • 1

Animal de calarie folosește cookie-uri, printre altele, pentru conținut personalizat și de analiză pagina. În timp ce acest lucru a fost întotdeauna așa, pe dorința UE, dar acum trebuie să se sublinieze în mod explicit. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord.