TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE AFACERI
ANIMAL-RIDING SHOP

I. Aplicabilitate
AFACEREA ANIMALELOR este gestionat de ZOO-RIDING AG.
Doar următorii termeni și condiții pentru toate serviciile prezentate și oferite pe site-uri de către ZOO-RIDING AG se aplică. Acești termeni și condiții pot fi tipăriți sau descărcați și transmise. Toate acordurile de garanție, excluderea sau abaterea de la acești termeni și condiții, completări, acorduri și explicații necesită forma scrisă. Acest lucru se aplică și abaterilor de la cerința scrisă a formularului. Pentru a fi eficiente, explicații, plângeri etc. ale clientului, solicitați-ne formularul scris.

II. Termeni și condiții generale pentru cumpărarea de bunuri din magazinul ANIMAL-RIDING
Alegerea oferită de produsele magazinului ANIMAL-RIDING este îndreptată numai către consumator (articolul 1 paragraful 1 linia 2 din Legea privind protecția consumatorilor (COPRA) și la achiziționarea produselor clientul încheie o tranzacție legală care nu poate fi atribuită lui sau o ocupație comercială sau independentă.

Posibilitatea de a comanda de la magazinul ANIMAL-RIDING necesită vârsta minimă de 18 ani. Clienții care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani nu pot comanda fără consimțământul tutorelui legal. Zona de livrare este exclusiv în Europa. La cerere, ANIMAL-RIDING AG poate lua în considerare livrarea și în alte zone.

Site-urile Web conțin doar o invitație de a trimite o ofertă de cumpărare. Comanda clientului constituie o ofertă pentru a încheia un contract de vânzare.

Un cos de cumparaturi este oferit pentru comanda de la Magazinul Online. Comanda poate fi trimisă online. Toate ofertele nu sunt obligatorii. Atunci când o comandă este introdusă online la magazinul ANIMAL-RIDING, clientul va primi un e-mail care să confirme primirea comenzii, inclusiv informații detaliate (confirmarea comenzii). Această confirmare a comenzii nu reprezintă o acceptare a ofertei, ci ar trebui să informeze pur și simplu clientul că am primit comanda. Un contract de achiziție devine valabil numai atunci când ZOO-RIDING AG a confirmat acceptarea comenzii în scris sau când produsul comandat a fost trimis clientului. Dacă este necesar, expedierea poate fi confirmată cu un al doilea e-mail (confirmare de expediere). Contractul de cumpărare nu este valabil pentru produsele care nu au fost enumerate în confirmarea de expediere. ZOO-RIDING AG își rezervă dreptul de a limita mărfurile comandate la o sumă rezonabilă. O comandă este în orice caz considerată respinsă în cazul în care clientul nu a primit o confirmare în termen de 4 săptămâni de la primirea comenzii sale la magazinul ANIMAL-RIDING sau a primit o livrare sau cel puțin o livrare parțială.

Comanda poate fi anulată în termen de 14 zile de la comandarea în scris (și prin e-mail). În plus, clientul poate anula contractul în termen de 14 zile de la primirea bunurilor comandate. Pentru documentele justificative, retragerea din contract trebuie să se facă în scris (prin scrisoare sau prin poștă electronică) sau prin returnarea bunurilor. Nu sunt necesare explicații. Pentru a respecta termenele, este suficient să trimiteți anularea / retragerea / mărfurile la Depozitul Central ANIMAL-RIDING din Olanda la următoarea adresă: ANIMAL-RIDING B.V., Hamsestraat 90, NL-4043 LK Opheusden.

În cazul anulării, rambursarea totală sau parțială a prețului de achiziție va avea loc pas cu pas împotriva returnării articolelor primite de cumpărător. Expeditorul bunurilor returnate este responsabil de costurile de expediere. Bunurile trebuie returnate în stare nefolosită care să permită revânzarea și expediate în ambalajul original către expeditor. O reducere a valorii datorită utilizării bunurilor sau a ambalajelor deteriorate poate fi solicitată de ANIMAL-RIDING AG sau retrasă de la o plată deja efectuată. Aceleași condiții se aplică și în cazul în care unele accesorii sau părți lipsesc la întoarcere.

Prețurile sunt cotate în euro (EUR) și includ TVA-ul legal (taxa pe valoarea adăugată). ZOO-RIDING AG își rezervă dreptul de a modifica prețurile cotate. Acest lucru nu este posibil dacă a fost trimis un ordin și ZOO-RIDING AG a confirmat contractul sau dacă bunurile comandate au fost trimise clientului.

Prețurile exclud costurile de expediere care vor fi calculate în coșul de cumpărături în funcție de țara de comandă. Plata se poate face prin card de credit (MasterCard, Visa), PayPal sau prin transfer bancar direct. Un procent mic de taxe vamale poate fi suportat pentru comenzi sau livrări în afara țărilor UE. Clientul trebuie să plătească aceste taxe și nu este inclus în prețul de achiziție. Furnizorul mărfurilor (compania de transport maritim, serviciul de coletărie etc.) este autorizat să colecteze aceste produse direct de la client.

În cazul în care nu se va conveni altfel, livrarea se trimite la adresa dată de client. Livrarea este în contul și riscul clientului. Riscul clientului va începe atunci când bunurile sunt livrate transportatorului. ZOO-RIDING AG are dreptul să efectueze livrări parțiale. Toate bunurile livrate vor rămâne proprietatea ZOO-RIDING AG până când plățile vor fi decontate integral. În cazul în care se ridică o cerere de proprietate, o retragere din contract este efectivă numai dacă este declarată în mod specific. Notificările privind termenele de livrare nu sunt obligatorii, cu excepția cazului în care, în mod excepțional, a fost garantată o dată obligatorie. În cazul în care firma care produce mărfurile nu reușește să livreze mărfurile comandate în ciuda răspunderii contractuale, ZOO-RIDING AG are dreptul să anuleze contractul. Într-un astfel de caz, clientul va fi informat fără întârziere despre nedisponibilitatea produsului comandat. Într-un astfel de caz, eventualele pretenții ale clientului sunt excluse. Orice plată deja efectuată va fi returnată fără întârziere.

În cazul mărfurilor defecte, serviciul pentru clienți al ZOO-RIDING AG trebuie contactat la adresa order@animal-riding.com au mărfurile trebuie trimise la Depozitul Central din Olanda la adresa indicată mai sus.

ZOO-RIDING AG este responsabilă numai în cazul unei acțiuni deliberate și al neglijenței grave și al lipsei unei calități garantate. ZOO-RIDING AG nu este răspunzătoare pentru daunele care nu se referă la elementul de livrare. În plus, ZOO-RIDING AG nu este răspunzătoare pentru profiturile restante sau pierderile financiare ale clientului. Limitarea răspunderii nu este valabilă atunci când cauza pagubei se datorează acțiunii deliberate și neglijenței grave a ZOO-RIDING AG sau în cazul în care apare o vătămare a unei persoane. Nici nu este valabil dacă clientul face plângeri în conformitate cu legea privind răspunderea pentru produse. În cazul în care ZOO-RIDING AG, prin acțiuni neglijente, încalcă obligațiile contractuale esențiale, răspunderea pentru pagube materiale se limitează la daune tipice previzibile.

În cazul în care răspunderea ZOO-RIDING AG este exclusă sau limitată, ea se aplică și responsabilității personale a angajaților, reprezentanților și agenților delegați ai ZOO-RIDING AG.

III. Protejarea datelor
Clientul își dă acordul explicit ca ZOO-RIDING AG să poată introduce și procesa datele sale personale în format electronic în cadrul reglementărilor legale (în special respectarea legii privind protecția datelor 2000). Acordul poate fi retras oricând. Informăm gratuit clientul cu privire la datele sale personale prelucrate și depuse de noi. Modificarea, ștergerea și blocarea datelor cu caracter personal prelucrate și depuse de noi pot fi solicitate oricând. ZOO-RIDING AG ia toate măsurile posibile din punct de vedere tehnic pentru a proteja fișierele de date ale clienților. Cu toate acestea, nici o răspundere nu va fi asumată în cazul în care un terț prin mijloace ilegale aduce aceste date la puterea sa de control și reutilizarea acestora. Revendicările împotriva ZOO-RIDING AG din cauza unui prejudiciu cauzat clientului sau unei terțe părți din cauza acestei acțiuni vor fi excluse de comun acord.

IV. Imagini și drepturi de autor
ZOO-RIDING AG și partenerii săi dețin toate drepturile de imagine (fotografii și videoclipuri). Utilizarea lor fără permisiunea explicită este interzisă. Site-ul web este deținut și administrat de ZOO-RIDING AG, Basel. Toate conținuturile de pe site, inclusiv textele, graficele, fotografiile, imaginile, imaginile în mișcare, sunetele, ilustrațiile și software-ul, sunt proprietatea ZOO-RIDING AG, a licențiatorilor și / sau a furnizorilor de conținut. Toate elementele site-ului, inclusiv designul general și conținutul, sunt protejate prin drepturi de autor și alte drepturi. În măsura în care acest lucru nu este specificat în mod contrar, conținutul nu poate fi reprodus, schimbat, tradus, depus sau prelucrat. În special, utilizarea imaginilor și a materialelor text pe platforme (de exemplu, eBay, etc.) este interzisă.

V. Pasive
Înainte de livrare, animalele sunt supuse unui control aprofundat și sunt predate cumpărătorului într-o stare complet funcțională. Achizitorul este capabil să utilizeze animalul numai în scopul propus și este conștient de faptul că animalele pot depăși viteza de mers pe jos. Conducerea sau rularea înapoi nu este posibilă și nu este permisă din motive de securitate. Deși utilizarea animalelor este foarte sigură (viteză moderată, gradienți blândi), copilul călăreț este obligat să poarte o căști de călărie sau bicicletă, care este numai responsabilitatea persoanei care o însoțește. Nu este permisă utilizarea animalelor pe drumuri neasfaltate sau pe drumuri cu pante abrupte (animalele nu sunt echipate cu frâne). Călăria în timpul furtunii nu este permisă nici.

În caz de încălcare a acestor obligații, cumpărătorul este răspunzător pentru eventualele daune rezultate din nerespectarea acestora și - în cazul în care se produce acest lucru - îl obligă pe acesta să despăgubească și să dețină inofensiv ZOO-RIDING AG. Utilizarea animalelor se face exclusiv pe propria răspundere. Orice răspundere a ZOO-RIDING AG este exclusă dacă animalele sunt folosite în mod necorespunzător sau necorespunzător.

VI. Reguli suplimentare
Se aplică doar competența elvețiană, cu excepția Convenției ONU privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor. Limba contractului este germană. ZOO-RIDING AG poate oricând - chiar și fără notificare prealabilă - să modifice aceste Termeni și Condiții Generale sau conținutul site-urilor web sau să modifice accesul la acest site sau să-l blocheze din motive serioase. Locul de îndeplinire și, dacă nu este vorba de un consumator, domiciliul legal este Basel-Stadt. Pentru a depune o plângere împotriva unui client care are domiciliul, reședința sau locul de muncă în Germania sau Austria, instanța din districtul judiciar în care își are domiciliul clientul este răspunzător de acțiune. În cazul tuturor creanțelor împotriva unui client care are domiciliul, reședința obișnuită sau locul de muncă în Elveția, instanța din districtul judiciar în care își are domiciliul sau reședința sau locul de muncă obișnuit are responsabilitatea acțiunii a diferențelor privind contractele.

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video de animalele din grădina zoologică

  Video de animalele din grădina zoologică
 • Video de animale în acțiune

  Video de animale în acțiune
 • Fotografii de animalele noastre

  Fotografii de animalele noastre
 • 1

Animal de calarie folosește cookie-uri, printre altele, pentru conținut personalizat și de analiză pagina. În timp ce acest lucru a fost întotdeauna așa, pe dorința UE, dar acum trebuie să se sublinieze în mod explicit. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord.