Întrebări și Răspunsuri

Alăturat găsiți cele mai importante informații cu privire la magazinul nostru:

Cum pot comanda?

Noi vă oferim un coș de cumpărături virtual pentru comandă, în magazinul online. Comanda poate fi trimisă on-line. La primirea unei comenzi, magazinul ANIMAL-RIDING trimite o confirmare a comenzii împreună cu toate detaliile comenzii .(Confirmare comandă)

Datele de livrare
Cu condiția ca produsele comandate să existe pe stoc, acestora li se va mai face încă o verificare privind funcționarea și calitatea în ziua următoare, după care vor fi livrate către dvs. Veți primi astfel bunurile în termen de 3 zile lucrătoare. Posibilele controale vamale pot duce la întârzieri mai mari în livrare.

 SmallMedium / LargeX-Large
Dimensiune (L/W/H)67 x 27 x 78 cm90 x 33 x 98 cm110 x 35 x 117 cm
Înălțimea șa56 cm69 cm80 cm
Greutate netă7,5 kg13 kg16,5 kg
Greutate incl. Pachet10 kg17 kg22 kg
Asamblare (gata de folosire)dadada
Rider de greutate (min./max.)10 – 40 kg15 – 65 kg20 – 80 kg
Rider de vârstă (years)3–4 / 54 / 5–7> 8
Cutia de dimensiuni (L/W/H)69 x 29 x 63 cm89 x 33 x 71 cm110 x 35 x 86 cm

Prețuri și costuri de transport
Prețurile menționate sunt în Euro (EUR) si include TVA-ul. ZOO-RIDING AG își rezervă dreptul de a modifica prețurile. Acest lucru nu este posibil în cazul în ZOO-riding AG a confirmat deja comanda sau dacă produsele comandate au fost deja trimise.

Prețurile exclud costurile de transport care vor fi calculate în coșul de cumpărături în funcție de țara în care se va face livrarea, aceasta fiind gratuită pentru comenzile care depășesc suma de achiziție de 500 EUR.

Taxele vamale pot exista atunci când se comandă dintr-o țară non-UE. Cumpărătorul trebuie să plătească aceste taxe la livrare sau pot fi colectate în numerar de către serviciul de livrare.

Cum pot să plătesc?
The payment can be made through credit card (MasterCard, Visa), PayPal or direct bank transfer.  Please choose the preferred mode of payment at the Online Shop.

Vârsta minimă pentru comandă
Vârsta minimă pentru a efectua o comanda la ANIMAL-RIDING Shop este de 18 ani. Este nevoie de acordul tutorelui legal în cazul în care persoana are mai putin de 18.

Câte animale pot comanda?
ZOO-RIDING AG își rezervă dreptul de a limita dimensiunea comenzii la o cantitate rezonabilă. Cel mult 10 de animale pot fi comandate simultan. În cazul în care o cantitate mai mare este solicitată, vă rugăm să contactați order@animal-riding.com

Pot retrage sau anula comanda?
Comanda poate fi anulată în termen de 14 zile, în scris (de asemenea, pe e-mail)de la data inregistrarii acesteia. Mai mult decât atât, cumpărătorul poate renunta la produsele comandate in termen de 14 zile de la livrarea acestora. Acest lucru poate fi facut în scris (scrisoare sau e-mail) si prin returnarea bunurilor. Nu este nevoie de explicații. Este suficient să trimiteți produsele la Depozitul Central ANIMAL-RIDING din Olanda, la adresa: 

Animal Riding P.A. Drost transport, Spoorstraat 47-49, 4041CL Kesteren, The Netherlands 

În caz de anulare prețurile de achiziție vor fi rambursate integral sau parțial după returnarea bunurilor comandate. Cel ce înapoiază produsele va fi responsabil cu costurile de transport. Bunurile trebuie să fie returnate în stare neutilizată care să permită revânzarea și livrarea lor în ambalajul original, la adresa expeditorului. Reducerea valorii bunului ca urmare a utilizării sau a ambalării necorespunzatoare ,poate fi pretinsă de către ANIMAL-RIDING AG sau retrasă de la o plată deja efectuată. Aceleași condiții se aplică în cazul în care unele accesorii sau piese lipsesc la returnare.

Bunuri Defecte
Toate animalele vor suferi o verificare a calității și funcționabilității înainte de livrare. În cazul în care primiți bunuri cu defecte, vă rugăm să contactați serviciul clienți ZOO-Riding AG la order@animal-riding.com sau trimiteți bunurile la depozitul central în Olanda, la adresa indicată mai sus. , or send the goods to the Central Warehouse in the Netherlands at the address given above.

Conditii de anulare
În cazul unei anulări efective trebuie să fie îndeplinite acordurile reciproce. Dacă nu puteți returna bunurile primite în totalitate sau într-o stare nedeteriorată, trebuie să se ramburseze pierderile de valoare. Acest lucru nu se aplică în cazul în care deteriorarea bunurilor se datorează încercării acestora - așa cum s-ar fi întâmplat într-un magazin. Mai mult decât atât, puteți evita obligația de a compensa pierderea considerând bunurile ca fiind proprietate personală și evitând orice ar putea contribui la devalorizarea lor.

Produsele care sunt potrivite pentru a fi trimise prin colet poștal ar trebui să fie returnate prin firme de curierat (UPS, DPS, etc). Dvs trebuie să plătiti costurile de returnare în cazul în care bunurile livrate corespund cu produsele comandate. În caz contrar (de exemplu, atunci când un animal greșit a fost livrat sau bunurile au fost defecte), transportul este suportat de către firma noastră. Pentru bunurile care nu sunt potrivite pentru returnarea prin curierat (de exemplu, animalele mari) vă vom informa care este opțiunea cea mai bună pentru returnarea produselor. Obligațiile de plată se efectuează în termen de 30 de zile de la data înregistrării notificării de retur din partea dumneavoastră.

Protecția datelor
În scopul de a procesa tranzacțiile legale, cumpărătorul își dă acordul explicit că ZOO-RIDING AG poate prelucra datele sale personale în format electronic conform prevederilor legale (respectând în special legea2000 privind protecția datelor ).Acordul poate fi retras oricând. Noi informam cumpărătorul gratuit despre prelucrarea datelor sale cu caracter personal și depuse de către noi. Puteti solicita corectarea sau stergerea acestora in orice moment. ZOO-RIDING AG își ia toate măsurile posibile din punct de vedere tehnic pentru a proteja datele clientului. Nici o responsabilitate nu va fi asumata dacă o terță parte prin mijloace ilegale foloseste aceste date.

Vă rugăm să rețineți de asemenea Termenii și Condițiile precum și dreptul de anulare a rezervării

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video de animalele din grădina zoologică

  Video de animalele din grădina zoologică
 • Video de animale în acțiune

  Video de animale în acțiune
 • Fotografii de animalele noastre

  Fotografii de animalele noastre
 • 1

Oferte actuale

Animal-Riding PFERD „Amadeus“ (Small)
CAL „Amadeus“ (Small)
Preț: 199,00 €
tvb2416_rosa
UNICORN „Rosalie“ (Small)
Preț: 239,00 €
Animal-Riding PFERD „Maharadscha“ (Small)
CAL „Maharadscha“ (Small)
Preț: 199,00 €

Animal de calarie folosește cookie-uri, printre altele, pentru conținut personalizat și de analiză pagina. În timp ce acest lucru a fost întotdeauna așa, pe dorința UE, dar acum trebuie să se sublinieze în mod explicit. Prin utilizarea site-ului sunteți de acord.