Verhuur van dieren

Dierrijden U kunt ook dieren voor elk evenement huren. Of het nu gaat om uw open dag, uw bedrijfsfeest voor een bevallingsdag of een straatfestival, ofwel vijf dieren of 50, met zorg tijdens het evenement of zonder - bijna alles is mogelijk. Één ding is zeker: uw kleine gasten zullen gegarandeerd een grote plezier worden gewaarborgd. Wij leveren de dieren op tijd, begeleiden het evenement op aanvraag gedurende de gehele termijn of verzamelen de dieren na het evenement.

Animal Riding Animals zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Wij huren alleen dieren uit de zogenaamde professionele serie, deze zijn speciaal gemaakt voor frequent en intensief gebruik. We zouden ook graag suggesties doen over het organiseren van diverse activiteiten of kleine wedstrijden met de dieren.

Ben je aan het plannen van een evenement waar je onze dierenrijders wilt gebruiken? Neem contact met ons op. Voor grote evenementen met minstens 1000 deelnemers kan ook een huur van de dieren aan uw bezoekers worden overwogen. Wij bieden u ook passende pakketten en onze ervaring aan.

Verhuur van dieren in Duitsland:
De heer michael blatz
Telefoon: +49 8251-8904105
E-mail: info01@kinninx.de

Verhuur van dieren in Zwitserland:
Mevrouw ruth krebs
Telefoon: +41 793730126
Email: r.krebs@bluemail.ch

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video van de dieren in de dierentuin

  Video van de dieren in de dierentuin
 • Video van de dieren in actie

  Video van de dieren in actie
 • Foto's van onze dieren

  Foto's van onze dieren
 • 1

Animal Riding gebruikt cookies onder andere voor gepersonaliseerde inhoud en pagina-analyse. Terwijl dit is altijd zo geweest, op de wens van de EU, maar nu moet expliciet worden gewezen. Door gebruik te maken van de website gaat u ermee akkoord.