Als u al geregistreerd bent kunt u hier inloggen.


Uw Winkelwagen

Als u nog niet geregistreerd bent, klikt u op „factuuradres“ om uw gegevens op te geven!

Informatie factuuradres (Velden gemarkeerd met * zijn verplicht)
invoeren / bewerken Factuuradres
Verzendadres
Alleen als het verzendadres afwijkt van het factuuradres,
klik »Adres toevoegen« knop hieronder
Adres toevoegen
Naam Unieke code Hoeveelheid / Bijwerken Totaal
     
  Totaal artikelprijzen 0.00 EUR
     
  Totaal:
0,00 €
  Prijs incl. BTW.:
Aantekeningen en speciale verzoeken
Lees en accepteer alstublieft de leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden
Animal Riding Store

I. Reikwijdte
De Animal Riding Shop wordt geëxploiteerd door de Animal Riding BV.
Voor alle aangeboden of verstrekte diensten op de website van Animal Riding zijn de volgende bepalingen en voorwaarden toe te passen. Deze voorwaarden kunnen worden afgedrukt of gedownload. Alle bijkomende overeenkomsten, de uitsluiting of afwijkingen van deze voorwaarden, supplementen, afspraken en verklaringen op schrift gesteld. Dit geldt ook voor eventuele opheffing van de schriftelijke vorm vereist. Ons looking statements, advertenties, etc. vereisen de koper te worden in schriftelijke vorm.

II. Algemene voorwaarden voor de aankoop van producten uit de Animal Riding Store
Het aanbod van Animal Riding winkels is uitsluitend bestemd voor consumenten volgens § 1 lid 1 no 2 Consumer Protection Act (Consumer Protection Act). Animal Riding producten in de webshop worden niet verkocht voor commerciële doeleinden of activiteiten. De mogelijkheid om te bestellen uit de Animal Riding Store, vereist een minimum leeftijd van 18 jaar. Kopers die de 18e Leeftijd nog niet hebben bereikt, kunnen geen bestellingen doen zonder de toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger. Leveringsgebied is uitsluitend Europa. Op verzoek Animal Riding BV behoudt zich het recht voor om te leveren in andere gebieden.

De website bevat slechts een verzoek tot een aanbod om te kopen. De opdracht vertegenwoordigt een aanbod aan ons om een koopovereenkomst voor de order in de online winkel te bevestigen. Dit kan online worden verzonden. De aanbiedingen zijn onderhevig aan verandering. Indien een bestelling bij de Animal - riding online wordt gegeven, zullen wij de klant een e - mail ter bevestiging van de ontvangst van de bestelling en de details (orderbevestiging) sturen. Deze orderbevestiging vormt geen aanvaarding van het aanbod van de koper, maar alleen om u te informeren dat de bestelling is ontvangen. Een koopovereenkomst is gesloten alleen als ANIMAL RIDING de bestelling schriftelijk heeft bevestigd of wanneer het bestelde product naar de klant is verzonden.
ANIMAL RIDING bevestigt de verzending naar de klant met een tweede e - mail (verzendbevestiging). Voor producten die niet in de verzendbevestiging zijn vermeld, bestaat geen koopovereenkomst. ANIMAL RIDING behoudt zich het recht voor om de bestelhoeveelheid op een consumenten aantal per huishouden te beperken. Een order wordt in ieder geval geacht te zijn verworpen indien de koper niet binnen 4 weken na ontvangst van de bestelling op zijn Animal Riding Store ontvangt een bevestiging van de aanvaarding van de opdracht, was op de (gedeeltelijke) levering of op zijn minst een gedeeltelijke levering.

De bestelling kan worden binnen 14 dagen na levering schriftelijk worden ingetrokken(ook per e-mail). Daarnaast kan de koper de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de levering van de bestelde goederen annuleren. Een annulering van het contract moet schriftelijk (per brief of e-mail) of door terugzending van de goederen geschieden en vereist geen vergoeding zonder aantoonbare reden van annulering. Animal Riding BV, Hamsestraat 90, 4043 LK Opheusden: dient binnen 14 dagen, dus tijdige verzending van de herroeping / annulering /de goederen in het Animal Riding centrale magazijn in Nederland op het volgende adres te ontvangen: Animal Riding BV, Spoorstraat 47-49, 4041 CL, Kesteren, Nederland. Annuleren/ terugzenden is alleen mogelijk nadat Animal Riding BV schriftelijk akkoord heeft gegeven voor deze annulering.

In geval van annulering / terugzending geldt een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van de aankoopprijs. De kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor de verzender. De goederen dienen ongebruikt en in nieuw staat te worden geretourneerd in originele verpakking. Beschadigingen door onzorgvuldige verpakking worden niet vergoed door Animal - Riding. Hetzelfde geldt als er bij terugkerende goederen accessoires of onderdelen ontbreken.

De prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW. De ANIMAL RIDING behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Wijzigen zijn niet toegestaan na het bevestigen van de bestelling of wanneer de bestelling reeds verzonden is naar de klant.
De prijzen zijn exclusief verzendkosten, die worden berekend op basis van het land van aflevering. De koopprijs kan worden betaald met een creditcard (Mastercard, Visa), PayPal, Ideal, rembours of door onmiddellijke overschrijving. Voor bestellingen en leveringen aan niet- EU-landen kunnen extra invoerrechten berekend worden. Deze kosten komen voor rekening van de koper en zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs. De leverancier van de goederen (vracht, pakketdienst, enz.) hebben recht om deze direct te heffen aan u.

Tenzij anders overeengekomen, geschiedt levering aan het adres opgegeven door de koper. Levering is voor risico en rekening van de koper. Het risico gaat over op de koper met de levering van de goederen aan de vervoerder. ANIMAL RIDING is gerechtigd in gedeelten te leveren. Alle geleverde goederen blijven eigen dom van Animal Riding tot de volledige betaling aan ANIMAL RIDING is voldaan. Bij de handhaving van de reservering is pas een terugtrekking uit het contract, indien dit expliciet is aangegeven. Informatie over de levertijd is niet bindend, tenzij de datum van levering was beloofd. Wanneer onze leverancier in gebreke blijft behoudt Animal Riding zich het recht voor om de koop overeenkomst te ontbinden.Ondanks contractuele verplichting van de bestelde goederen, hebben wij het recht om van de overeenkomst af te zien. In dit geval zal de klant onmiddellijk op de hoogte worden gesteld dat het bestelde product niet beschikbaar is. Aanspraken van de Koper zal in dit geval worden uitgesloten. De koopprijs indien reeds betaald zal onmiddellijk worden terugbetaald.

In het geval van defecte goederen neemt u contact op met ANIMAL RIDING klantenservice. order@animal-riding.nl

ANIMAL RIDING is alleen aansprakelijk voor grove nalatigheid en opzet, evenals defecten aan de gegarandeerde kwaliteit. ANIMAL RIDING is niet aansprakelijk voor schade die niet wordt veroorzaakt door het item zelf. Bovendien aanvaardt ANIMAL RIDING geen aansprakelijkheid voor winstderving of andere financiële schade van de koper. Deze beperking geldt niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove nalatigheid aan de zijde van de ANIMAL RIDING. Het is niet van toepassing als de klant beweert onder de Wet Productaansprakelijkheid te vallen. Als Animal Riding door middel van nalatigheid of het overtreden van een contractuele verplichting, wordt de verplichting tot betaling van schadevergoeding aan de typisch voorbeeld schade beperkt. Voor zover er geen opzet of grove schuld aan de zijde van de ZOO - AG PAARDRIJDEN bestaat, is de aansprakelijkheid beperkt tot de voorzienbare schade. Indien de aansprakelijkheid van de ZOO - AG RIJDEN uitgesloten of beperkt, geldt dit ook voor de persoonlijke aansprakelijkheid van werknemers, vertegenwoordigers en agenten van ANIMAL RIDING.

III. Privacybeleid
Door het gebruik van de webshop van Animal Riding gaat de klant akkoord met het gebruik van de persoonsgegevens. De persoonsgevevens worden electronisch bewaard en verwerkt en kunnen ten alle tijden door de klant worden opgevraagd of op verzoek worden verwijderd. ANIMAL RIDING zal alle redelijke maatregelen gebruiken om de opgeslagen gegevens van de klant te beschermen. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard als een derde partij op onwettige wijze, deze gegevens in zijn macht krijgt en gebruikt. De bewering van de schade van de klant of van een derde tegen de ANIMAL RIDING uit een dergelijke context, is uitgesloten.

IV. imago en auteursrechten
Alle beeldrechten (foto's en video's) zijn eigendom van Animal Riding BV of haar partners. Gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming is verboden. De site is eigendom ANIMAL RIDING. De gehele inhoud van de website, inclusief tekst, afbeeldingen, foto 's, bewegende beelden, geluid, illustraties en software, is eigendom van Animal Riding BV haar licentiegevers en / of haar content providers. Alle elementen van de Site, met inbegrip van de algemene opzet en de inhoud, zijn beschermd door het auteursrecht en andere rechten. Mits binnen de website anders vermeld, duplicatie, bewerking, vertaling, opslag, verwerking van de inhoud, in het bijzonder het gebruik van tekst en beeldmateriaal op platforms (zoals eBay, enz.) zijn niet toegestaan.

V. verplichtingen
De dieren worden geïnspecteerd vóór verzending en in volledig werkende staat geleverd aan de koper. De koper is verplicht de dieren volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing te gebruiken in stapvoetse snelheid. Omdraaien of achteruitrijden is ivm de veiligheid niet toegestaan.Hoewel het gebruik van de dieren zeer veilig is adviseert Animal Riding Bv het dragen van een paardrijcap of fietshelm. Het gebruik van dieren op onverharde wegen of paden met steile hellingen (de dieren hebben geen remmen) is niet toegestaan. Ook rijden in een onweersbui is verboden.
De koper is aansprakelijk voor schade als gevolg van het geval van schending van deze verplichtingen en is toegewijd aan het houden van ANIMAL RIDING en onschadelijk in het geval van het gebruik ervan. Het gebruik van dieren is uitdrukkelijk voor eigen risico. Bij oneigenlijk of onjuist gebruik van de dieren is ANIMAL RIDING voor elke aansprakelijkheid uitgesloten.

VI. Overige voorzieningen
Op alle niet in de voorwaarden genoemde onderwerpen is het europees recht van toepassing.

Nu afrekenen

Winkelmandje

 x 
Winkelwagen is leeg

Valuta

 • Animal-Riding Spot

  Animal-Riding Spot
 • Video Baby-Horse

  Video Baby-Horse
 • Animal Riding

  Animal Riding
 • Video van de dieren in de dierentuin

  Video van de dieren in de dierentuin
 • Video van de dieren in actie

  Video van de dieren in actie
 • Foto's van onze dieren

  Foto's van onze dieren
 • 1

Animal Riding gebruikt cookies onder andere voor gepersonaliseerde inhoud en pagina-analyse. Terwijl dit is altijd zo geweest, op de wens van de EU, maar nu moet expliciet worden gewezen. Door gebruik te maken van de website gaat u ermee akkoord.